Актьорът Кристофър Лий издава дигитално EP в понеделник

24 май 2014, 09:34 ч. 330 / 6 3
пред./следв.

   Легендарният актьор Кристофър Лий (Christopher Lee) е вече на 91 години, но кариерата му в метъл музиката изглежда е все още в първа младост. Лий има вече три (!) дългосвирещи метъл албума и няколко други издания. В понеделник, 26 май, той ще издаде новото си дигитално EP "Metal Knight". То ще включва песните "I, Don Quixote", "The Impossible Dream", "The Toreador March" и "My Way (Radio Edit)" в две версии - стандартна и разширена.

   Кристофър Лий има участия в над 300 филма. Едни от наи-известните от тях са "Властелинът на пръстените", "Междузвездни войни", "Дракула", "Хобит" и др., а кариерата му в метъла започна с гост-участия в творби на MANOWAR и RHAPSODY OF FIRE.


още за:

Christopher Lee


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Никой 25.05.2014 10:21:30 отговори + 0 0
Изобщо не му личат годините по жизнеността му. Наистина, да е жив и здрав! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 24.05.2014 19:21:24 отговори + 0 0
Браво, да е жив и здрав Саруман. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.... 24.05.2014 11:11:23 отговори + 0 0
Да е жив и здрав!
Възхищавам се на такива хора!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".