Актьорът Стивън Сегал идва с блус групата си в София на 25 юни

22 май 2014, 10:10 ч. 360 / 1 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Може би някои от вас ще се изненадат, но Сегал наистина притежава неизчерпаем запас от енергия – и ще демонстрира способностите си на живо пред българската публика. Като филмова звезда той дебютира през 1988 г. с главна роля в „Над закона”, а успеха и световната популярност го застигат след участието в „Под обсада” 1 и 2. Паралелно с актьорските ангажименти и практикуване на айкидо, Сегал свири на китара и пише песни, които са включени в много от филмите му. Стивън Сегал хваща китара за първи път на 12 години и от тогава не е спирал да свири блус. Любовта му към този жанр го събира на една сцена с едни от най- легендарните блусари в света като BB King, Bo Diddley и John Lee Hooker и др. От тях той черпи вдъхновение, като се учи и усъвършенства стила си.

През 2005 дебютира с албума „Songs from the Crystal Cave” („Песни от кристалната пещера”), който е микс от поп-рок, кънтри и блус, включва и дует със Стиви Уондър. Албумът става бестселър на европейския пазар.

Сегал е почитател на блуса в чистата му форма, затова той остава верен на коренито му. Това е осезаемо във втория му албум, озаглавен „Mojo Priest”, издаден през 2007, който промотира на турне заедно с групата си „Thunderbox” в САЩ и Европа.

Критиката определя „Mojo Priest” като един от най-добрите блус албуми за годината. Сегал е талантлив китарист, стилът му съчетава класически и модерен блус и притежава идентичност, характерна единствено за Сегал. Дори неворятният BB King казва „Стивън в велик китарист”.

През юни и юли 2014 Сегал и неговия Блус Бенд са отново на 30 дневно турне в Европа, като в програмата на концертите е включена и датата за България. Събитието се очертава да бъде обявено от почитатели и от медии като един от концертите на годината.

Билетите за концерта на Стивън Сегал могат да бъдат намерени в билетен Център НДК, както и онлайн, а също и в мрежата на Тикет Про и Тикет Портал.

Сряда 25 юни Борисова градина, София

Начало 21:00
Цената на билета 50лв, билет за двама - 80 лв.
Първите 200 билета са на промо-цена от 35лв.
В деня на концерта цената на билета е 60 лв.

 

още за:

Steven Seagal


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


waterjess 23.05.2014 00:45:43 отговори + 0 0
След Хю Лори поканиха и Сегал. Лошо няма, има много готина неща.
И за къде по-точно билетите ще бъдат 35-40 лева, защото не се казва стадион, а само Борисовата градина?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

коце 23.05.2014 00:39:21 отговори + 0 0
Борисова градина
Къде там? Освен онази лятна сцена до цска-то друго място за концерт не се сещам. Съмняваме да е в Маймунарника ;д
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 22.05.2014 14:10:42 отговори + 0 0
Предпочитам Kevin Costner&Modern West Стил - рок-кънтри! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 22.05.2014 10:20:53 отговори + 0 0
И който не ръкопляска, ще яде кьотек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".