Актрисата Силвия Петкова е рокаджийка в новото видео на HELLION STONE "Epilogue"

4 фев 2020, 12:16 ч. 1870 / 9 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След дълго търсене на подходяща актриса за главната роля в новия им клип, момчетата от Hellion Stone се спират на първия си избор - Силвия Петкова. Във видеото, дело на студиото Brain Stock Footage House, проследяваме как звездата от „Пътят на честта“ преминава през различни настроения, докато шофира сама през красива есенна местност. Началните кадри са мрачни и меланхолични, но докато музиката прераства в обнадеждаващо крешчендо, в емоциите на героинята също се промъква надежда. Кадрите с Петкова се редуват с такива на музикантите от бандата, които са в съвсем контрастна обстановка на приятелство и веселие. Клипът завършва позитивно, а Силвия се усмихва през сълзи.

В публикации на сайта си и в социалните мрежи групата благодари на актрисата за професионализма и ентусиазма по време на снимките. Парчето Epilogue е част от едноименния албум на Hellion Stone, но никога не е било свирено на живо. Музикантите му дават собствен живот чрез клипа преди излизането на новия им албум тази година. Феновете на клубните и фестивалните изяви на петорката свързват творчеството ѝ по-скоро с твърдия рок и алтернативния метъл. Epilogue е единствената акустична балада на бандата и новото видео е начин да я видим в по-лиричната светлина.

Освен нов албум, момчетата планират за тази година клубни концерти през март в София и Пловдив, ново национално турне наесен и участия във фестивали, като тъкмо бяха обявени за една от бандите на юлския Hills of Rock в Пловдив. Възможно е и поредно шоу пред английска публика, след като миналата година Hellion Stone делиха сцена с Джеф Тейт от Куинсрайк (Queensryche) и Operation: Mindcrime в легендарния лондонски клуб The Underworld.

Видеото можете да гледате тук:

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 4.02.2020 18:36:45 отговори + 7 14
Това реклама на някоя незнайна актриса ли трябва да е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 5.02.2020 10:14:23 + 9 1
Говори лошо за теб, че не я знаеш. Нищо, че предполагам се мислиш за най-знаещия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз знам 5.02.2020 10:27:23 + 6 4
То по мазетата, където лочат певеце Арианки и един на друг си обясняват как от всичко най-много разбират, тези актриси не са известни. Известни са само едни други. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

И аз ама 5.02.2020 13:30:01 + 3 4
То пък понеже е голяма гордост да знаеш актьорите от "Пътят на честта" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

just a fan 5.02.2020 15:38:34 + 4 2
Беше и психоложката в "Под прикритие", който е далече от незнаен сериал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".