Актуална информация за концерта на Elton John в София

18 май 2010, 10:18 ч. 309 / 6 4
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   По-малко от месец остава до дългоочакваната дата 13 юни, когато столичният стадион "Локомотив" ще сбъдва мечти. Българската публика се готви да посрещне с много шум знаменития поп идол сър Elton John на живо в София! Верните фенове на артиста вече нетърпеливо поглеждат страницата на календара, където още преди месеци грижливо бе подчертано квадратчето с едно от най-любопитните събития за предстоящото горещо музикално лято. Онези родни меломани, които до този момент не са се сдобили с билети за грандиозното шоу, разполагат само с няколко седмици да станат сигурна част от това безспорно незабравимо преживяване. Заветните пропуски, макар и в ограничени количества, са все още налични в мрежата на "Тикетпро" и неговите партньори на цени от 60 до 150 лв.

   Сър Elton ще пристигне в София на път от концерта си в Букурещ, за да продължи световното си турне под наслов "Rocket Man - The Greatest Hits Live". Британският виртуозен пианист, който в края на март навърши завидните 63 години, и ненадминатия му бенд, с потвърденото участие на Дейви Джонстън (китара) и Найджъл Олсън (барабани), следват стриктно своя динамичен график с почти ежедневни концерти. Музикантите споделят обаче, че се вълнуват най-много за онези участия, които, като това в България, ги срещат с публиката в дадена страна за първи път. И се радват да бъдат хедлайнери на подобен престижен музикален фестивал като "Арена Музика 2010", чието девето издание ще бъде открито с концерта на Bob Dylan в зала 1 на НДК точно десет дни преди шоуто на сър Elton в София. Съвсем скоро ще бъдат известни подробностите околко гостуването на големите звезди и какви са техните най-любопитни капризи околко организацията на посрещането им на наша територия.

   Не е тайна, че Elton John е един от най-скъпо платените артисти на планетата. Добър пример за това е хонорарът, който американската телевизия "FOX" му предлага за участието му като жури в предстоящия десети сезон на "Music Idol" в САЩ. На бляскавото парти на списание "Тайм", събрало преди седмица стоте най-влиятелни личности в света, Elton и продуцентите на музикалното шоу са обсъждали сумата от над 22 млн. долара – такъв е хонорарът на напусналия "Music Idol" музикален съдия Саймън Коуъл, чието място Elton John трябва да заеме в новия сезон на шоуто.

   Дали числото 13 ще донесе късмет на сър Elton John и неговия бенд, когато представянето им като световни музикални идоли ще бъде оценявано от страхотната българската публика, предстои да разберем съвсем скоро на столичния стадион "Локомотив".


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Просветен 18.05.2010 20:20:49 отговори + 0 0
Между другото идването на сър Елтън Джон е доста голямо събитие за малка България. По-голямо от Мадона и AC/DC накуп. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2010 18:14:30 отговори + 0 0
какъв Бурзум те гони бре момко!! ии аз съм голям фен на Вълка ама ко общо има Бурзум с тая статия??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бурзум 18.05.2010 11:18:28 отговори + 0 0

Искам Бурзум...!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2010 11:00:25 отговори + 0 0
ааааааааааааааааааааа яко блек! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".