Актуална информация за концерта на Sting в София

12 май 2011, 18:51 ч. 375 / 10 2
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   Остава по-малко от месец от старта на дългоочакваното турне на Стинг Symphonicity в източна Европа. Добавени са още дати в Испания и Русия. Концерта на 16-ти юни на централния площад в Санкт Петербург, ще бъде по повод на откриването на 15- тия Международен Икономически форум в Санкт Петербург.

   Преди старта на предстоящото турне, Стинг ще направи няколко изяви за „загряване”. Една от тях вече се състоя на 29 Април в препълненият, световно известен театър Аполо в Ню Йорк. Публиката се състоеше от членове на неговият фен клуб, близки приятели и семейството му.

   Вече са известни някои подробности относно предстоящия концерт на Стинг на 7 Юни на стадион Георги Аспарухов в София. Звездата ще пристигне в деня на концерта.

    Symphonicity е една селекция, създадена специално за това турне, включваща редица любими хитове – от парчетата на The Police “Every Little Thing She Does Is Magic”, “Roxanne”, “Next To You” и “Every Breath You Take,” до най-големите хитове от самостоятелната кариерата на звездата, като “Englishman in New York,” “Fragile,” “Russians”, “If I Ever Lose My Faith in You”, “Fields Of Gold” и “Desert Rose”.

   Заедно с цялата изключително прецизна озвучителна техника, която пристига на 7 Юни, ще бъдат доставени и специални микрофони за Софийската филхармония. Те са съобразени изцяло с това, че Стинг ще пее със Симфоничен оркестър и то на открито.

   В бекстейдж зоната на стадион Георги Аспарухов, ще бъде обособена голяма гримьорна за звездата в непосредствена близост до стаята му за отдих. Тя трябва да е просторна и луксозно обзаведена. Задължително трябва да има голям и удобен диван, дизайнерски съчетан с канапе за двама. Обстановката ще се допълва от 8-метрова банкетна маса с ленена покривка, масичка за кафе и лампи с приглушена светлина.
   В личната гримьорна на Стинг трябва да бъдат разположени огромни огледала и всичко необходимо за сценичната му подготовка.
   За задоволяването на кулинарните вкусове на звездата ще се грижи специален екип, който ще го придружава през цялото турне. На стадиона ще бъде изградена просторна кухня, обзаведена според подадените изисквания.

   Интересът към концерта на Стинг в България е голям, но все още могат да бъдат закупени билети на цени от 80лв,100лв,150лв и 200 лв. от касите на Тикетпро и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 12.05.2011 23:09:56 отговори + 0 0
Не е важно, че не е трю метъл. Важното е, че е много гаден. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.05.2011 20:08:25 отговори + 0 0
Стинг не е тру метъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".