Актуална информация за концерта на VADER и MELECHESH в София

3 апр 2013, 21:53 ч. 337 / 5 1
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   След седмица стартира втората част на европейския "Back To The Black Tour 2013". Този път съратници на безкомпромисната мелница VADER са MELECHESH, STERBHAUS и французите W.I.L.D, които на 20 април ще разлюлеят столичния "R.B.F."

   За последен път ще чуем най-доброто от VADER заедно с изцяло изпълнените класически албуми "Sothis" и "Black To The Blind".

   Вижте и TV спота на събитието, който се излъчва последните седмици.

   Събитието е с начален час 19.00 часа и цена на билетите от 32 лева на предварителна продажба. В случай на налични пропуски в деня и на мястото на събитието ще се предлагат на цена от 38 лева.

   Билетите се разпространяват в мрежата на Eventim.bg [поръчай онлайн], tixgate.com и касите на EasyPay.



VADER poster


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


The Fan 4.04.2013 01:12:14 отговори + 0 0
Това според мен ще е един от най-здравите концерти! Страхотен комплект, а и четирите групи къртят!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".