Alan Averill (PRIMORDIAL) споделя във "Фрактура" защо бандите извън Великобритания пеят с американски акцент

7 окт 2022, 06:58 ч. 605 / 12 1
пред./следв.

   На 9 октомври ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на MESHUGGAH, LACUNA COIL, NICKELBACK и EPICA.

   В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Alan Averill (PRIMORDIAL) и ще бъде припомнено какви истории разказаха GOJIRA за българските си фенове. В интервюто вокалистът на ирландската метъл банда коментира защо вече няма значение дали един албум е записан в скъпо студио или у дома на лаптоп, защо групи като THE BEATLES и THE ROLLING STONES не биха били толкова успешни в днешно време, и кой е най-големият риск, който някога са поемали с PRIMORDIAL. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa MOONSPELL и репортаж от немския фестивал "Rock Am Ring".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c DEF LEPPARD, ще видят как BREAKING IN A SEQUENCE правят кавър на FAITH NO MORE, класическата песен ще бъде нa BON JOVI, в "Exotic" ще бъдат представени PARAU, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени архивни кадри от гостуването нa RHAPSODY OF FIRE в България през 2014 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на IRON MAIDEN, XANDRIA, ELLEFSON-SOTO, CALIBERTY и Jack White също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.



   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 

Васко Катинчаров Alana Averill



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Роби 9.10.2022 18:09:34 отговори + 0 0
Алан най-писле се е снимал с Васко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".