Албумът на проекта на Richard Z. Kruspe от RAMMSTEIN излиза на 31 август

24 авг 2007, 17:53 ч. 300 / 6 3
пред./следв.
Първият албум на проекта китариста на RAMMSTEIN Richard Z. Kruspe - EMIGRATE ще излезе на 31 август/3 септември. Дискът е едноименен и ще се разпространява в два варианта - стандартно издание и такова в ограничен тираж с различни екстри и два бонус трака.

   Неотдавна ви съобщихме, че онлайн може да се гледа и видеоклипа на EMIGRATE "My World" (прочети), а сега е известно и че песента ще бъде част от саундтрака на новия филм от поредицата "Заразно зло" - "Resident Evil: Extinction" с участието на Мила Йовович, чиято премиера е на 7 септември.

Благодарности на: WeltherrschafT


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.08.2007 11:37:08 отговори + 0 0
ted мисля по абсолютно същия начин като теб...Друго нещо което ми се върти е, че по този начин ако всеки от групата започне да прави самостоятелни проекти, това е предпоставка за разпадането на най-любимата ми група. Случаите не са един и два! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ted 25.08.2007 00:34:34 отговори + 0 0
Richard е много добър музикант, но според мен е по-добре да се изявява само в Rammstein, те са ми любимата група и са уникални! Emigrate е добър проект, но не е нещо с бъдеще Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 24.08.2007 20:50:18 отговори + 0 0
Emigrate съм им слушал каквото са качвали на сайта си и за мое голямо разочарование са зле... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".