Албумът "Immortalized" на DISTURBED стана златен в САЩ

28 сеп 2016, 13:27 ч. 2113 / 9 9
пред./следв.

   Последният студиен албум на DISTURBED "Immortalized", който излезе през август миналата година, е сертифициран със злато от RIAA, а сингълът "The Sound Of Silence" е с платинен сертификат в САЩ.

   DISTURBED изказаха своите благодарности към екипа на "Warner Bros", продуцента Kevin Churko и мениджъра на групата Jeff Battaglia.

   Формирани в Чикаго през 1996 г., DISTURBED имат 12 милиона продадени албума в цял свят, девет Номер 1 сингли в "Active Rock Radio" и четири поредни записа, дебютирали на първа позиция в "Billboard Top 200" - постижение, което делят единствено с METALLICA и DAVE MATTHEWS BAND.

   Aлбумът "Immortalized" на DISTURBED е на музикалния пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music Group". В "iTunes", записът може да бъде купен на този адрес.

   Седмица преди издаването си "Immortalized" бе с онлайн предпремиера за България не другаде, а на WeRock.bg.

 

още за:

Disturbed


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Санд 28.09.2016 15:33:14 отговори + 1 0
Заслужено постижение за як албум!
Иначе не съм им от големите фенове, но още ми стои горчивия привкус от концертното им изпълнение на Граспоп - най-бездушното изпълнение на живо, което съм гледал. Не го очаквах.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 28.09.2016 14:21:17 отговори + 5 2
Тези има ли ги Енциклопедия Металиум или са емо? Чакам терлика да даде "компетентно" мнение. И дали не са хард рок, че за това да ги няма. Като Гънс, Нирвана и Ролинг Стоунс да са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дейвид Дрейман 28.09.2016 14:57:57 + 3 1
Няма ги в Енциклопедия Металиум. "Disturbed (Дистърпт) е американска хеви метъл група, създадена през 1994 г., когато музикантите Дан Донеган, Стийв Кмак — Фъз и Майк Уенгрен наемат вокалиста Дейвид Дрейман в Чикаго, Илинойс. Те са продали над 11 милиона албума в целия свят. Първоначално класифицирани като ню метъл група, Disturbed в момента са считани от някои музикални критици като хард рок и хеви метъл, въпреки че други ги възприемат като алтернативен метъл. Въпреки това, жанрът на групата все още се обсъжда.", пише в българската Уикипедия, но според мен са си хеви метъл от всякъде, а не хард рок. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 28.09.2016 15:04:28 + 2 2
Ужаст! Хеви метъл са, но ги няма в Енциклопедия Металиум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 28.09.2016 15:21:19 + 4 2
Чист алтернативен метъл. Ако онзи олигофрен дотърчи да се изкаже, че и те са "хард рок", вече ще го призная за чисто ку-ку. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 28.09.2016 23:42:01 + 1 5
Какъв метъл? Disturbed свирят смесица от фолк, джаз, суинг, денс и електронен поп с елементи на блус и класическа музика. Точкаточкаточкаточкаточкаточкаточкаточкаточкаточкаточкаточкаточкаточкаточка вероятно е глух/a... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 29.09.2016 09:05:17 + 1 2
Тоя има тотална щета. Бягай да се прегледаш, мърльо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 28.09.2016 14:15:59 отговори + 7 1
Як албум. Има защо да е платинен. Между другото отдавна не се сещам да са излизали албуми на групи, които като цяло да са добри. Имам предвид всички песни от албума - от първата до последната. Примерно Reign in blood, Beneath the remains, Spiritual healing, Arise, Master of pupets, ... сещате се за какво говоря. Като пуснеш албума, да го слушаш до края без да се налага да превърташ песни /като едно време на касетките/ или да прескачаш /като сега/. Сигурно за това през 80-те се правеха цялостно силни концептуални албуми, за да не се налага на феновете да ги превъртат или да местят игличката /ако са на винил/. М-хм... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maxXx 29.09.2016 09:12:13 + 2 0
Има такива албуми :-) . Immortalised на Disturbed определенно е такъв. Ето още няколко сравнително нови албуми, от които няма нищо за превъртане, поне според мен :-) .
Slayer - Repentless
Within Temptation - Hydra
$lipknot - the Gray Chapter
Avenged Sevenfold - Hail to the King
Paradise Lost - Tragic Idol
Machine Head - Unto the Locust
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".