Албумът на BON JOVI "2020" се отлага за есента

23 апр 2020, 08:03 ч. 866 / 7 1
пред./следв.

   Американските легенди BON JOVI са поредната група, която отлага издаването на нов албум заради пандемията от коронавируса COVID-19.

   Причините обаче не са логистични. Фронтменът Jon Bon Jovi казва в скорошно интервю, че не усеща като "правилно" бандата да пусне нова творба насред глобалната епидемия, от която в момента официално има над 2,5 млн. потвърдени случаи. С коронавируса бе заразен и клавиристът на групата David Bryan.

   Дискът трябваше да се появи на 15 май, като BON JOVI обясниха заглавието му с голямата обществена значимост на тази година за САЩ, вкл. предстоящите през ноември президентски избори. Отлагането е за неопределена дата през есента.

   До този момент бяха издадени два сингъла от "2020""Limitless" и "Unbroken".

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Денис 23.04.2020 19:31:52 отговори + 2 0
Да не се наложи да го преименуват на 2021? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".