Албумът на SLIPKNOT ".5: The Gray Chapter" стана златен в САЩ

20 сеп 2016, 06:56 ч. 1051 / 9 5
пред./следв.

   Издаденият през октомври 2014 г. албум на завръщането на SLIPKNOT  ".5: The Gray Chapter" има продадени над 500 000 бройки в САЩ и е вече официално със златен статус. Това се случва шест месеца след като Звукозаписната асоциация на Америка (RIAA) започна да отчита т. нар. "еквивалентни продажби", в които влизат аудио и видео стрийминг услугите.

   ".5: The Gray Chapter", първият албум на SLIPKNOT без починалия басист Paul Gray и без участието на барабаниста Joey Jordison, реализира 132 000 копия за дебютната седмица след издаването си и бе на първа позиция в Топ 200 на "Billboard".

 

още за:

Slipknot


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Чимшир 20.09.2016 21:19:36 отговори + 1 0
И той не знае какво слуша
Браво на Коръта и компанията му. Лек албум, ама поне цици имаше в едно от клипчетата. Браво!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 20.09.2016 15:57:34 отговори + 3 2
@ анти-терлик
Човек, кажи моля те какво пушиш точно, че не мога да спя спокойно. Нощем се будя, отварям сайта на произволна новина и твоят коментар е винаги там. И всеки път МЕ ОЗАРЯВА "геният" ти! Почнаха училище децата, ти седиш и пишеш простотии - вземи се подготви за входящите нива, че на класните ще ти е зор. Ако не разбираш на къде бия, ще допусна, че може и в дом за деца със специални нужди да си израснал - гадно е, ама все някой трябва да го прави и това! Живота те е наказал, но ти не си виновен - запиши се на курс по нещо, използвай си времето за нещо смислено, помечтай за коледен подарък, намери приятели... Всички ще спечелим от това.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.09.2016 14:30:16 отговори + 4 7
Емота. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 20.09.2016 18:39:23 + 4 1
И то с маски, та да не ги разкрият на петата секунда, а чак на трийстата. Ми... емота Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maxXx 20.09.2016 10:34:54 отговори + 5 2
Албума е жесток.

Много жалко, че музикантите в наши дни трудно се изхранват само от работата си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".