ALESTORM отменят концерти, за да работят по новия си албум

31 мар 2016, 10:15 ч. 608 / 7 2
пред./следв.

   Шотландските "пирати" ALESTORM съобщават, че са решили да отменят участията си на холандския фестивал "Into The Grave" и румънския "Rockstadt Extreme Fest" през това лято, за да се съсредоточат върху работата по петия си студиен албум. От групата обещават творбата да е "епична" и че ще се видят на живо с феновете отново към края на годината.

 

ALESTORM

още за:

Alestorm


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


странник 31.03.2016 15:57:34 отговори + 1 0
Пичове, това е първоаприлска шега. Утре ще го кажат. Нито имат пет албума (четири са), та да работят по шести, нито някой от организаторите на въпросните фестивали казва нещо по въпроса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 31.03.2016 11:08:11 отговори + 1 0
Браво-чудесна и правилна стъпка за радост на всички,които обичат веселият,забавен и много мелодичен техен характерен стил!
Дано не отплеснат по някой друг модерен и харесван от повечето стил и да ни зарадват малцината нас със това,с което започнаха някога....
Стискам палци за Христо.... и сие и искрено им желая отново успех,както през далечните 08-09-11.....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".