ALESTORM с видео към заглавното парче от новото си EP "Voyage of the Dead Marauder"

15 фев 2024, 08:03 ч. 372 / 16 1
пред./следв.

   Шотландските "метъл пирати" ALESTORM ще издадат EP-то "Voyage of the Dead Marauder" на 22 март чрез "Napalm Records". В заглавното парче гостува отново любимата на феновете Patty Gurdy, която участва освен с вокали и мелодии на средновековния инструмент хърди-гърди.

   Мини-дискът ще се предлага в различни формати, вкл. на винил, и като специално издание с две "пиратски" чаши за шотове. По-долу може да намерите списъка с песни, обложката, както и официалния видеоклип към заглавната композиция. Траклист:

01. Voyage Of The Dead Marauder
02. Uzbekistan
03. The Last Saskatchewan Pirate
04. Sea Shanty 2
05. Cock

 

alestorm - voyage of the dead marauder ep

alestorm

още за:

AlestormPatty Gurdy


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Наблюдател 15.02.2024 12:03:17 отговори + 0 0
Добре се включва певицата и.... и....... и... Ами хърдигърдистка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".