ALESTORM започнаха записи за новия си албум "Seventh Rum of a Seventh Rum"

17 яну 2022, 08:00 ч. 503 / 8 3
пред./следв.

   Шотландските "метъл пирати" ALESTORM съобщават, че са продължили договора си с австрийския лейбъл "Napalm Records" за още три албума, както и че току-що са влезли в студио, за да започнат записи за седмата си дългосвиреща творба. Тя ще носи името "Seventh Rum of a Seventh Rum" и ще бъде продуцирана от Lasse Lammert. Музикантите обещават текущо да информират феновете си как протича работата в "Middle Farm Studios".

   Както знаете, ALESTORM ще бъдат едни от участниците на фестивала "Midalidare - Rock in the Wine Valley 2022" (поръчай билет онлайн). Изявата им ще бъде на втория ден - 15 юли.

 

alestorm

още за:

Alestorm


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal Pro 17.01.2022 15:29:56 отговори + 1 0
Кога ще излезне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 17.01.2022 15:50:38 + 0 0
Само Napalm ги знае тия работи. Съдейки по други техни банди, периодът запис/издаване е към 5-6 месеца. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 17.01.2022 16:08:59 + 0 1
Е те хората току-що влезли да записват, а Metal Pro пита кога ще излезе. Не стават така тези неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".