Alex Skolnick пусна рап песента "Trump Sucks"

29 сеп 2020, 08:32 ч. 684 / 2 11
пред./следв.

   Остава малко повече от месец до президентските избори в САЩ. Основни кандидати са досегашният държавен глава Доналд Тръмп (кандидат на Републиканската партия) и Джо Байдън (кандидат на Демократическата партия).

   Изминалите четири години под управението на строителния магнат и милиардер Тръмп бяха едни от най-противоречивите в американската история. Стотици известни личности от средите на изкуството, спорта и др. нееднократно изразяваха критично отношение към президента от 2016-а насам. Много музиканти забраниха на Тръмп да използва техни песни по време на публичните изяви и митингите си.

   Поредният недоволен от действащия в момента държавен глава на Съединените щати и администрацията му е китаристът Alex Skolnick (TESTAMENT, METAL ALLEGIANCE, TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA, SAVATAGE). Музикантът реализира китарно ориентираната рап песен "Trump Sucks", която е композирал и записал само за няколко часа. По-долу може да чуете парчето, както и да гледате видео към него:

 

 



Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 30.09.2020 20:20:23 отговори + 5 5
На тоя па смешник какво му пречи Тръмп? Или му липсват войните които водеха Бушовете, тъпака Клинтън и Обама в Югославия, Ирак, Авганистан, Сирия и къде ли не. Ако Байдън победи веднага ще се почне нова война и то не икономическа, както при Тръмп, а истинска и то срещу някой нещастен народ, разбира се далеч от САЩ. Гледайте кой какво прави, а не слушайте продажните телевизии, които ви облъчват, защото повечето медии са именно в такива като Бушовете, Клинтън и Обама, а именно робите на Военно-промишления комплекс на САЩ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 30.09.2020 21:21:42 + 2 4
Адски смислен и обоснован коментар.Ако Байдън спечели до месеци САЩ ще разпалят поредната цветна революция в някоя държава. Уж за налагане на демокрацията,а всъщност насилствено да сложат правителство играещо им по свирката и да наложат своите интереси.А те в повечето случаи са в ущърб на разпалената страна....До ден днешен им ******** от намесата им в близкият изток... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Low 29.09.2020 12:02:11 отговори + 3 4
***** *******! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 29.09.2020 09:11:45 отговори + 6 7
Аре стига вече с тоя Тръмп. Писна ми да чета за него и да виждам клоунската му физиономия навсякъде. Отвориш сайт за музика- Тръмп. Отвориш сайт за кино- Тръмп. Отвориш сайт за игри- Тръмп. Аман вече. Ако и българските сайтове почнат да пишат за него вече край. Не ми трябват новини. Оправяйте се самички. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 29.09.2020 09:23:31 + 9 2
Имаш проблем, мой човек.
Като отвориш който и да е сайт и видиш новина за Тръмп - какво ти пречи да не отваряш тази новина? Нали наред с нея има колкото щеш други. Хем Тръмп е като магнит за тебе, хем мрънкаш, че пишат за него. Имаш проблем.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 29.09.2020 11:57:32 + 3 5
Проблемът е на журналистите, мой човек. Аз не пиша статии. Тъпо е където и да отвориш сайт за новини 24/7 да пише че Тръмп казал това или направил онова. Още по- тъпо е в български сайтове, които не са с политическа тематика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 29.09.2020 12:21:25 + 5 5
А какво е казал или направил Тръмп в настоящата публикация? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 29.09.2020 12:31:10 + 7 4
Тъпо, остро... За жалост, въпросният ретард е в позиция да наака целия свят, ако му скимне. Много ясно, че ще го коментират. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MrUncleslayer 29.09.2020 08:45:30 отговори + 13 6
Честит рожден ден на Alex Skolnick!
/29.09.1968/
Че Тръмп е едно недоразумение, стана ясно на всички!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 29.09.2020 09:24:08 + 8 0
Да е жив и здрав! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

лесно им е на тях 29.09.2020 08:45:28 отговори + 17 2
Един Тръм имат да плюят.
А при нас и Фигуранта съкс и Тиквата съкс и всички съкс.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".