ALI издават сингъл против насилието "във всичките му форми"

11 мар 2022, 11:41 ч. 604 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Don’t Hate Me на ALI – против насилието във всичките му форми

Новата песен на ALI Don’t Hate Me излиза на 11 март с радио премиера и ексклузивна среща на приятели и фенове.
В своя пети сингъл алтернативната рок банда реди сурови истини с перфектно полирани детайли и емоционален мащаб отвъд музиката.

Don’t Hate Me излиза в разтърсващ и плашещ за света период, но не е негативна, нито пък –антивоенна песен. Това е песен против насилието във всичките му измерения. Авторът на музиката и текста, Али Абдала споделя, че Don’t Hate Me e провокирана до голяма степен от истински човешки съдби – на уж абсолютно щастливи и доволни от живота хора, които носят в личната си история белезите на физическо или емоционално насилие.

Don’t Hate Me е песен за чистата енергия, любовта и устрема, смачкани безмилостно, често от най-близките.

Песента ще прозвучи за първи път в българския радио ефир на 11 март, а видеоклипът ѝ – продуциран, заснет, монтиран и идейно замислен от самите членове на групата, ще може да се гледа след седмица в официалния им YouTube канал. Главни герои в цялостната визуална концепция и Do-It-Yourself видеото към Don’t Hate Me са децата на артистите. Само малка група хора – приятели и почитатели на ALI – ще имат възможност да видят видеото на предпремиерна прожекция в петък вечер в столичен бар.

На 13 април ALI ще свирят на живо в клуб Терминал 1 в София като специални гости в концерта-промоция за дебютния албум на Me and My Devil – друга група от независимото обединение на алтернативни музиканти Projector Plus.

ALI са:

Али Абдала, вокали и китара
Емил Доков, беквокали
Калоян Димитров, бас китара
Петар Шварц, китара
Антони Иванов, китара
Орлин Станчев, барабани

 

още за:

Ali


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".