Alice Cooper и Ringo Starr участват в най-скъпата реклама за всички времена

22 дек 2008, 18:29 ч. 135 / 4 4
пред./следв.
Докато светът се бори с глобалната финансова криза, някои компании могат да си позволят да направят реклами за баснословни суми. Британската "Aviva" (бивша "Norwich Union") ще заснеме рекламен клип на стойност 13,4 млн. USD (!). В него ще участват редица знаметитости - Bruce Willis, Elle Macpherson, Dame Edna Everage, както и рокаджиите Alice Cooper и Ringo Starr. Идеята е, че никоя от изброените звезди не е известна с рожденото си име, а с последвалия го псевдоним. Например Bruce Willis се е казвал Walter Willis, Alice Cooper - Vincent Fournier и т. н.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hard Rock Drujka 23.12.2008 02:10:51 отговори + 0 0
Аз затова съветвам всички да стават рок-звезди и знаменитости без причина... така, когато дойдат каквито и да било кризи, все ще се намери някой, койт' да т' плати юмнайсе хиляди пари, за да те снима в рекламата си... ама кой ли ме слуша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vexo-NekroSexo 22.12.2008 19:34:28 отговори + 0 0
OLOL! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.12.2008 18:45:18 отговори + 0 0
ше трябва и знаменитост да станеш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 22.12.2008 18:41:43 отговори + 0 0
Че вземем се прекръстим само да хванем нящу от тез милионе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".