Alice Cooper ще гостува в новия албум на Slash

24 авг 2009, 09:28 ч. 225 / 6 4
пред./следв.
Alice Cooper е потвърдил пред австралийски вестник, че ще гостува в предстоящия първи самостоятелен албум на китариста на VELVET REVOLVER/екс-GUNS N' ROSES Slash. Двамата са написали няколко песни заедно, а, както знаете, в предстоящата творба ще участват цяла плеяда гост-вокалисти, сред които Ozzy Osbourne и др.

още за:

Alice CooperSlash


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.08.2009 22:44:17 отговори + 0 0
Toй и Винсент Фурние гостува в последния албум на Алис Купър, а и не само в последния. Интересното е, че и в албума на Слаш пак е редом с Алис като гост... стана много объркано вече.

АвенджЕд?!??! Wtf?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alabala 25.08.2009 11:27:01 отговори + 0 0
Вокалът на Авенджед Севънфоулд също е записал песен, както и онази от Блак Айд Пийс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.08.2009 17:04:54 отговори + 0 0
Еми сега значи, ще му се върне тъпкано Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 24.08.2009 10:48:11 отговори + 0 0
той Слаш участва в последният на Алис ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".