ALICE IN CHAINS са отново в студио

24 яну 2017, 16:35 ч. 633 / 3 5
пред./следв.

   Алтърнатив метъл легендите ALICE IN CHAINS са отново в студио. Четири години след издаването на "The Devil Put Dinosaurs Here" групата вече работи по неговия наследник. Според басиста Mike Inez, музикантите се трудят усилено, като се опитват да направят обстановката в студиото приятна за всички. На този етап няма информация кога може са се очаква издаването на бъдещия диск или други подробности около албума.

 

Alice in Chains, Sofia

още за:

Alice In Chains


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гарван 24.01.2017 20:03:32 отговори + 1 11
Тая банда умря отдавна, с първия си вокалист. Сега са пълна скръб.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfasf 25.01.2017 10:45:34 + 0 0
nnnnоpe Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 24.01.2017 17:04:09 отговори + 9 3
И двата албума с новия вокал са много добри, но този от 2009 г. просто беше разбиващ. И не, не може да се сравнява с Нирвана, тъй като реалната креативна сила на AiC си е там, просто го няма другото лице... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 24.01.2017 16:52:27 отговори + 2 16
Не знам защо, но ми е трудно да приема групата с новия вокалист. Това е като Дейв Грол да се подвизава под името на Нирвана. Може би ако бяха преименували групата след смъртта на Лейн нямаше да ми пука толкова. Все пак съм чувал добри отзиви за новите албуми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 24.01.2017 21:34:35 + 5 2
Кажи нещо и за мтв! Дали пък не бяха мтв, тия, които направиха този тип банди огромни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".