ALICE IN CHAINS "вероятно сигурно" ще запишат студиен албум догодина

14 ное 2007, 16:30 ч. 134 / 1 7
пред./следв.
Почти две години след като живите членове на ALICE IN CHAINS - китаристът Jerry Cantrell, басиста Mike Inez и барабаниста Sean Kinney възродиха бандата, заедно с фронтмена на COMES WITH THE FALL William DuVall на мястото на починалия вокалист Layne Staley, най-сетне се чуват обещания за нов материал. Според Cantrell нов албум "вероятно сигурно" ще бъде записан към края на 2008-а, без обещанието за това да е абсолютно твърдо. Групата все още няма завръшено и едно цяло ново парче, но има идеи и рифове, които са "с типичната за ALICE агресия, а също така с променена динамика".


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 15.11.2007 21:31:50 отговори + 0 0
а аз съм доста скептично настроен към подобни идеи двама родители да си родят хомосексуалистче против "идеите за певец негър" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 15.11.2007 20:10:47 отговори + 0 0
По никакъв начин не съм във възторг от новината. Алис са ми много вътрешни и съм много скептичен към подобни идеи с певец негър. И въобще, с който и да е певец, с какъвто и да е цвят. Все едно Аудиослейв да се казваха Рейдж А.Д.М...тъпо! Лейн Стейли е неповторим и мъртъв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jen 15.11.2007 16:29:16 отговори + 0 0
:/ в първия момент се зарадвах като видях заглавието... после си припомних, че Layne Staley вече го няма и се натъжих. Няма да е същото ама никога :/ Освен това съм съгласна, че "сигурно, може би, евентуално" звучат несериозно и нереално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haha 15.11.2007 15:14:52 отговори + 0 0
"по-добре би било ако просто Кантрел издаде още един хубав солов албум,пък нека и другите свирят щом са мераклии."

колко си прав, за жалост...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 14.11.2007 21:44:13 отговори + 0 0
"Вероятно,Сигурно"
Звучи по-скоро смешно отколкото надежно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ланселот от Лейк 14.11.2007 18:11:28 отговори + 0 0
ако Кантрел и компания имат толкова силно желание да правят още гръндж поне да сменят името под което ще издават албумите си.Предлагам Layne In Chains за ново име...

по-добре би било ако просто Кантрел издаде още един хубав солов албум,пък нека и другите свирят щом са мераклии.

но както сам изпя преди време Фреди "шоуто трябва да продължи".За музика никъде не се споменава ни дума обаче...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ROOSTER 14.11.2007 17:11:51 отговори + 0 0
Layne Staley е ВЕЛИК и НЕПОВТОРИМ. Всичко друго е смешно и тъжно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".