ALIEN INDUSTRY и RHEMORHA ще подгряват SOULFLY в София

28 юни 2018, 11:04 ч. 1206 / 8 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Броени дни делят българската публика от концерта на SOULFLY в София! Вече са известни групите, които ще открият вечерта, за да подгреят феновете преди появата на бразилската метъл машина Макс Кавалера.

Първи на сцената ще излязат ALIEN INDUSTRY – българската индъстриъл емблема, отлично разпознаваеми и безспорни пионери в жанра. След над 10-годишна пауза, преди месеци групата издаде дългоочаквания си трети албум „Dismorphophobia“ и се събра в обновен състав за концерта "10 години спомен за Църо". Следва самостоятелен концерт със специален гост кросоувър героите от Fyeld, с които групата прави и клубно турне в няколко български града през февруари 2018.

Зад марката ALIEN INDUSTRY днес стоят китаристите Здравко "ZZ" Минев (CRASH, R.O.B.T.F.) и Владимир Павлов (DEATH SQUAD), басистът Добрин Филипов – Малкия, познат като китарист в CRASH, ЕРА и R.O.B.T.F.; вокал е Николай Берберов – Бебо (URBAN GREY, LEEPRA DELUXE), който беше китарист и вокал на ALIEN INDUSTRY в периода 1995–1999 и барабанистът Александър Петков – Санде (CRASH).

Мотивирани и по-силна от всякога - с нов състав, нов материал и хъс, на който може да завиди всяка прохождаща банда, ALIEN INDUSTRY направиха феноменално завръщане и със сигурност ще взривят публиката.

След българските индъстриъл легенди на сцената на зала Универсиада ще видим руснаците от RHEMORHA – истински ъндърграунд ветерани в руското груув метъл течение, наричани още „метъл чудовищата от Сибир“. Кариерата им стартира през 2007 г., когато бързо превземат местната сцена и се налагат като неоспорими лидери в жанра. Само няколко години по-късно RHEMORHA са включени в голямо турне заедно с емблематичните SOULFLY. През лятото на 2010 правят забележително участие на фестивала Masters Of Rock (Чехия), следвано от турне със SEPULTURA, а също откриват и няколко концерта на големите KORN и SCORPIONS.

Кариерата на RHEMORHA върви стремглаво нагоре до 2014, когато заради военните действия между Русия и Украйна цялата метъл култура в региона е почти официално забранена. Принудени да направят 3-годишно прекъсване, музикантите от групата събират материал за нов албум, който в края на 2017 най-после излиза официално. Записан в легендарното Audiohammer Studios в Орландо (САЩ), в проекта са включени гост-изпълнения на легенди като Andreas Kisser (Sepultura), Logan Mader (Machine Head, Once Human, Soulfly) и др. През последните 10 години RHEMORHA трупат богата биография като делят сцена със световни имена като Madball, Children of Bodom, Sonata Arctica, Brujeria, Dog Eat Dog и много други, а през юли ще подгряват легендарните JUDAS PRIEST!

Концертът на SOULFLY в Сфия ще се състои на 6 юли (петък) в столичната зала Универсиада и предвид забележителния подбор на групите, се очаква да бъде наистина титаничен! Интересът за концерта е огромен, но все още могат да бъдат закупени ограничени количества билети от мрежата на Тикетпро в цялата страна, бензиностанции OMV и онлайн на www.ticketpro.bg.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Алекс. Как. 28.06.2018 15:10:33 отговори + 3 1
До хейтърите: намерете си гаджета и минете на скъп и качествен алкохол. Животът ви ще стане значително по Добър! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 28.06.2018 13:05:47 отговори + 4 1
Всеки път трябва да търпиме некадърници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Misery 28.06.2018 11:37:27 отговори + 3 8
Alein Industry! Хел йее! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зле! 28.06.2018 11:26:20 отговори + 4 2
Тук нещата стават все по-зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".