ALIEN INDUSTRY тръгват на съвместно турне с FYELD

28 яну 2018, 13:19 ч. 1557 / 6 1
пред./следв.

   След съвместния концерт на 9 декември в София ALIEN INDUSTRY и FYELD продължават успешното си партньорство. В два поредни уикенда двете групи ще свирят в четири български града. Мини-турнето започва идния петък, 2 февруари, в рок-бар "Тангра", Сливен.

   И докато FYELD активно кръстосваха клубовете на страната през цялата 2017-а, това ще е първото турне на ALIEN INDUSTRY след години прекъсване. И то отново ще се случи през февруари - точно 19 години след легендарния "Legalize It Tour '99", посветен на излизането албума "Legalize It".

   Името на ALIEN INDUSTRY се чува все по-често през последните месеци. След официалното излизане на албума "Dismorphophobia" през април миналата година, групата се завърна към нов живот. Тя направи два концерта в София и с предстоящото турне продължава планираната програма. Междувременно стартираха и записите на материала за следващ албум в студио "Sub Zero". Част от материала групата вече свири на живо и на предстоящото турне феновете ще могат да чуят как звучат новите парчета.

   Датите и градовете са както следва:

02.02 - Сливен, рок-бар "Тангра"
03.02 - Шумен, "Мерок Блус Клуб"
09.02 - Свищов, клуб "Disorder"
10.02 - Казанлък, "Hope Live Club"

 

още за:

Alien IndustryFyeld


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пончо гатанката 30.01.2018 15:01:07 отговори + 1 0
******** тръгват на турнйе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".