Alissa White-Gluz и Doyle Wolfgang Von Frankenstein издават фото-календар

9 окт 2014, 10:02 ч. 1285 / 6 2
пред./следв.

   Вокалистката Alissa White-Gluz (ARCH ENEMY, екс-THE AGONIST) и нейният приятел - китаристът Doyle Wolfgang Von Frankenstein (екс-MISFITS) заснеха фото-календар за 2015 г. Снимките в него са дело на фотографа Jeremy Saffer. Можете да поръчате календара, чиято цена е 25 долара, от този адрес.

   През месец май тази година гледахме ARCH ENEMY на живо в София, като това бе един от първите концерти на групата с Alissa.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Izrod 9.10.2014 13:24:39 отговори + 0 0
хахаха,Хашек,преди да видя коментара ти,си помислих същото тая съдрана блузка навсякъде я носи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хашек 9.10.2014 10:36:14 отговори + 1 1
За пръв път виждам календар на мадама, на който на всички снимки е с едни и същи дрехи...
Thumbs down!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".