Alissa White-Gluz продължава да подготвя самостоятелния си албум

28 мар 2018, 06:31 ч. 1633 / 4 3
пред./следв.

   Фронтдамата на ARCH ENEMY Alissa White-Gluz казва, че продължава да композира и записва материал за предстоящия си първи самостоятелен албум. Певицата разкри за проекта си през септември 2016 г., като все още той е далеч от завършване, но без Alissa да се е отказала да го осъществи.

   В скорошно интервю вокалистката коментира, че всички други музиканти от ARCH ENEMY имат или участват в странични/соло проекти, така че е естествено и тя да стори същото, когато групата е в почивка. 

   Към момента е известно, че в бъдещия диск ще участват членове на ARCH ENEMY и KAMELOT, както и китаристът на MISFITS и спътник в живота на Alissa  Doyle Wolfgang Von Frankenstein. Певицата споделя и че в творбата ще има някои изненади, а стилът няма да е изцяло подобен на ARCH ENEMY.

 

aliss-white-gluz

още за:

Alissa White-Gluz


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


UGIN 28.03.2018 09:41:58 отговори + 3 5
На веган тематика ли ще е? За едно прасе питам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 28.03.2018 09:48:49 + 2 0
Прасетата не знаеш ли, че са всеядни? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 28.03.2018 10:04:34 + 1 1
Вярно, че мацката е по крайностите, но какво пък, ще го чуем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".