ALLEGORIST дебютират с миниалбум

29 яну 2014, 12:02 ч. 318 / 8 2
пред./следв.
Българската неокласическа/готик метъл банда ALLEGORIST е готова с първото си издание. Миниалбумът "Play A King" може да бъде чут и свален от страницата на бандата в "Bandcamp". В него влизат следните пет композиции:
01. Madman's Capriccio 04:43
02. A Fairy Tale For The Wicked 03:33
03. Words Of Prophecy 05:58
04. One Of Them 05:16
05. Mutus Liber 02:00 (instrumental)
   Групата е в състав: Йордан Йорданов (китари), Живко Коев (клавири), Петко Петров (бас), Катерина Симеонова (вокали) и вокалистът на VIOLENTORY Димитър Белчев. Момчетата планират дългосвирещ албум, който ще съдържа 9 или 10 песни и ще бъде издаден в края на тази или началото на 2015 г. В момента бандата търси барабанист. Който желае да стане част от състава или да получи повече информация за ALLEGORIST, може да посети и да се свърже с тях чрез профила им във Facebook (Facebook.com/AllegoristBand).



allegorist

още за:

Allegorist
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Вени 10.02.2014 17:55:22 отговори + 2 0
Стахотно!
Продължавайте в същия дух!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 29.01.2014 15:09:24 отговори + 0 2
Добър саунд, качествено изсвирване, добре пеещи вокали. Но...до тук. Идея - неясна, разпознаваемост на отделните песни - почти никаква. След изслушване на целия мини албум в главата остава само един фон, липсват запомнящи се мотиви. Ако целта е била пеещ театър с музикален съпровод, се е получила, иначе..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".