ALLEY SIN, NEW DISEASE и др. отбелязват празника на "Лозенец" с концерт

1 юни 2011, 08:00 ч. 228 / 7 1
пред./следв.
На 2 юни празникът на район "Лозенец" в София (Спасовден) ще завърши с рок концерт с участието на групите ALLEY SIN, NEW DISEASE, VHM и DYNAMICA в Банската градина (намира се на се на спирката на автобус номер 76, където се пресичат бул. "България "и бул. "Черни връх"). Бандите ще излязат на сцената след 16 ч. Празниците започват още 13:00, когато Федерацията по футбол на маса (джаги) ще проведе турнир за деца и възрастни. Идеята за концерта е на кмета на община "Лозенец" Прошко Прошков и се организира със съдействието на бар "Адамс".


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 16.06.2011 17:47:44 отговори + 0 0
тъп предизборен опит.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".