ALLEY SIN ще подгряват концерта на Slash в София

23 яну 2013, 17:33 ч. 343 / 6 12
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Вече е известна българската група, която ще подгрее публиката преди шоуто на легендарния Slash в София на 4 февруари! Това са момчетата от ALLEY SIN, които за последните няколко години се превърнаха в истинска емблема на родната клубна рок сцена.

   Музикантите ще се качат на сцената в зала Фестивална в 20:00ч. и в продължение на 40 минути ще вдигнат градуса на настроението със здрав рок, за да подготвят публиката за изпълнението на великите SLASH FEAT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS.

   Бандата ALLEY SIN е създадена през 2008 г. и черпи своето вдъхновение от класически блус, рок и пънк групи като NEW YORK DOLLS, THE RAMONES, GUNS N ROSES, FASTER PUSSYCAT, HANOI ROCKS, KISS, АC\DC, MOTORHEAD и др. За по-малко от година след създаването си музикантите успяват да създадат собствена ниша в българския музикален живот и разчитайки изцяло на авторска музика, да се превърнат в неизменна част от програмата на клубовете в цялата страна.

   През 2010 г. ALLEY SIN предприемат сериозно предизвикателство и тръгват на най-дългото клубно турне, правено някога у нас - за 30 дни те успяват да направят участия в 25 града в цяла България!

   През май 2011 г. излиза сингълът “Shut Up Bitch” и видеото към него. Двата първи минидиска са напълно разпродадени, а интересът на феновете е огромен! Затова групата издава нов сборен диск, озаглавен "Down on the Dirt", който съдържа всичко записано от тях до този момент. Междувременно ALLEY SIN са канени за участия в цялата страна, а сценичните им изяви вече се разпростират и в чужбина.

   През лятото на 2012 г. групата започва записите на албума "Drunk, Trashed and Rollin'" и успява да подпише договор с американския лейбъл „Demon Doll Records” за дистрибуцията на старите им записи на територията на Америка. Само преди месец АLLEY SIN издадоха своя нов сингъл "Wildheart", а дългоочакваният албум "Drunk, Trashed and Rollin" се очква да се появи на пазара на 21 февруари. Днес ALLEY SIN са се превърнали в истински модел за млада модерно мислеща група, която доказа, че е напълно възможно българска ъндърграунд банда да се промотира, самоиздава и самоиздържа само от продажба на дискове и рекламни сувенири по време на своите концерти. Хитове на групата редовно се излъчват в ефира на редица европейски и американски рок радиостанции.

   Интересът за концерта на Slash в София е огромен! Билетите вече са на привършване, но ограничени количества от тях все още могат да се намерят в Билетен център НДК, мрежата на "Тикетпро" в цялата страна и онлайн на адрес www.ticktpro.bg.
ALLEY SIN


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 24.01.2013 21:35:11 отговори + 0 0
не съм ти човек от сайта
ама е хубаво не само да пишеш, ами и да четеш
за начало - какво пише отдолу под всички коментари
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гаргамел 24.01.2013 21:20:11 отговори + 0 0
Това хубаво,ама за човек от сайта Ви,да се подпишете анонимен ми се струва малко............ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.01.2013 21:04:34 отговори + 0 0
ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с "Metal Katehizis". Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти" или ги задайте във форума ни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гаргамел 24.01.2013 20:53:24 отговори + 0 0
До Metal Katehizis-бях писал преди месеци,сега пак.Моля Ви,направете някаква специална секция за БГ бандите.Тъжно ми става,когато новина за наша банда"потъва" във вашият сайт за ден/два/три.Пресен пример е за нов клип на Serpentine Creation.Без значение дали ги харесвам или не,просто мисля е много по-хубаво и приятно да се знае за БГ изстрадалата сцена.Със здраве и наздраве Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пияна Вишна 24.01.2013 10:55:40 отговори + 0 0
Успех на бандата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Alley Sin 24.01.2013 10:28:08 отговори + 0 0
В текста има грешка, Demon Doll rec. ще са единствено и само дистрибутор на старите записи на групата и то едва след като те бъдат преиздадени!!!Групата ще се появи и на сайта след като това се случи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.01.2013 09:10:44 отговори + 0 0
Подкрепям групата и желая успех.... Но влязох в сайта на Demon Doll Records и там няма и следа от ALLEY SIN. Да не стане работата като с една друга наша група която според тях бяха участвали на един престижен европейски джаз фестивал и пак според тях бяха издали едни албуми които може да видиш само на официалния им сайт и никъде другаде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.01.2013 21:49:11 отговори + 0 0
Важно е да се хейтва нали...Не виждам как Хиподил се вписват със Слаш ама айде:Д Е кучетата си лаят, кервана си върви и така! Alley Sin в случая са най-добрият избор! Крайно време беше банди от ъндърграунда да се появяват на такива събития! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lord 23.01.2013 21:36:57 отговори + 0 0
Дипохил... ха-ха, колко си оригинален! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.01.2013 19:42:18 отговори + 0 0
Супер ! Браво на момчетата ! Така се се прави ! Хейтърите да си гледат турските сериалчета по телевизора и тва е ! \m/_
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 23.01.2013 19:14:02 отговори + 0 0
Вече стана 2013 година. Дипохил ще я напълнят тая зала ама друг път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хихи 23.01.2013 18:32:23 отговори + 0 0
чак пък огромен интерес.....Хиподил си я пълнат тая зала от раз така, че кво ми се превъзнасат организаторите незнам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".