Amanda Somerville, Clementine DeLauney и др. се събират в EXIT EDEN

16 юни 2017, 16:50 ч. 1806 / 2 4
пред./следв.

   Американската певица и вокален педагог Amanda Somerville обяви създаването на нова дамска формация - EXIT EDEN. Към нея се присъединяват още Clementine DeLauney (екс-SERENITY/VISIONS OF ATLANTIS), бразилката Marina La Torraca и "новобранката" Anna Brunner.

   Дебютният албум на EXIT EDEN ще се казва "Rhapsodies in Black", ще излезе на 4 август и ще съдържа метъл кавъри на известни поп парчета. Предстои да бъдат обявени повече подробности. Ето обложката:

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


никой 16.06.2017 17:12:25 отговори + 5 2
Метъл кавъри на поп песни. Това е само за анти терлика. Много е трю, много е яко, много е истинско. Не е емо и не е спонсорирано от MTV. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 16.06.2017 17:54:34 + 3 0
Напротив, сега анти-терликът ще дойде да нахейти мацките, че се занимават с поп-песни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 16.06.2017 18:20:01 + 3 1
Терлика обича поп песни. Терлика твърди, че поп песните са по-метъл от емотата и от MTV.
Някой ден Терлика ще вкара поп в Енциклопедия Металум. Помни ми думата!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 16.06.2017 18:30:18 + 3 0
Ще вкара той Хисарския поп в Енциклопедия Металум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".