AMBERIAN DAWN издават нов албум през ноември

8 авг 2017, 15:30 ч. 394 / 4 0
пред./следв.

   Финландските симфометъли AMBERIAN DAWN ще издадат новия си студиен албум, озаглавен "Darkness of Eternity", на 10 ноември чрез "Napalm Records". Материалът е записан във "Finnvox Studios", Хелзинки, миксиран от Mikko Karmila и мастериран от Mika Jussila. Лидерът на групата Tuomas Seppala определя творбата като една от най-емоционалните в кариерата ѝ. Албумът продължава историята, започната с "Magic Forest", и ще има много оркестрални пасажи. Ето списъка с песни, по-долу виждате и обложката:

01. I'm The One
02. Sky Is Falling
03. Dragonflies
04. Maybe
05. Golden Coins
06. Luna My Darling
07. Abyss
08. Ghostwoman
09. Breathe Again
10. Symphony Nr. 1, part 2 – Darkness Of Eternity
11. Anyone (Bonus Track)

 

още за:

Amberian Dawn


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".