Американската рок банда PALAYE ROYALE с първи концерт в България на 7 март

3 авг 2022, 11:06 ч. 2105 / 27 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

PALAYE ROYALE с първи концерт в софия на 7 март 2023
Ексцентричната банда ще изнесе шоуто си в клуб Joy Station

Арт-рок триото PALAYE ROYALE, с право провъзгласено за „Най-горещата банда на 2018-та“ от британската музикална преса, предстои за пръв път да гостува в София. Изявата им на 7 март догодина в клуб Joy Station се организира от Loud Concerts, а феновете на групата у нас със сигурност ще се насладят на невероятно шоу. Всеки, докоснал се до творчеството на бандата, е наясно с техните вдъхновения, почерпени от киното и философията, които приковават вниманието на публиката при живите им изпълнения. PALAYE ROYALE ще доведат и специален съпорт – младите британци YONAKA.

Билетите за концерта на PALAYE ROYALE на 7 март догодина влизат в продажба от следващата сряда, 10 август, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Цената е 50 лв.на билет, а в деня на концерта ще бъде 60 лева.

PALAYE ROYALE се състои от отрасналите в Лас Вегас братя Remington Leith (вокал), Sebastian Danzig (китара/орган) и Emerson Barrett (ударни), които през 2011 година се преместват да живеят и творят в Лос Анджелис. Статртът със свиренето по мазeта и пътуването с майчиния Кадилак са само моментен щрих в шеметната кариера на триото, което от съпорт банда по турнета скача директно по кориците на издания като Rock Sound и Alternative Press. Парчетата им “Morning Light,” “Mr. Doctor Man,” “Get Higher,” “Don’t Feel Quite Right,” и “Ma Chérie” събират за кратко време над 30 милиона гледания в YouTube, а впоследствие нарастват и над половин милион. Албумът Boom Boom Room (Side A) през 2016 година проправя пътя на следващата тава Boom Boom Room (Side B) от 2018 г., от която е и убийственият сингъл “You’ll Be Fine.”

Трудното им за определяне скандално рокендрол звучене и размазващите изпълнения на живо спечелват на PALAYE ROYALE легиони от обсебени фенове. Триото без проблеми разпродава първото си самостоятелно турне в Европа преди издаването на третата си продукция „The Bastards“ през 2020 година, а култовият статус на бандата продължава главоломно да расте.

През май излезе видеото към сингъла „Broken“, който е част от предстоящия да бъде издаден по-късно през тази година четвърти студиен албум, озаглавен „Fever Dream”.

Както Sebastian отбелязва: „PALAYE ROYALE е едно невероятно пътуващо забавление“. Така че... не пропускайте визитата на триото на 7 март 2023 година в клуб Joy Station.

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 5.08.2022 11:02:22 отговори + 0 2
Звездичките - ама няколко отделни по различно време ли? Или си ги следвал на турне? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 4.08.2022 08:53:44 отговори + 11 0
Има ли някой, който да не чува за 1-ви път тая група? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

*** 5.08.2022 02:53:49 + 2 2
Има и такива, които вече са им били на няколко концерта из Европа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lumina 3.08.2022 20:10:22 отговори + 3 2
Евала!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".