Американците SUBLIME ще свирят в Солун, билети се продават и у нас

21 май 2011, 12:00 ч. 81 / 1 4
пред./следв.
Култовата калифорнийска ска/алтърнатив група SUBLIME ще свири в гръцкия град Солун на 15 юни, само на 300 километра от София. Едва ли ще има по-добър шанс българските им почитатели да ги видят някога, а билети могат да бъдат закупени и от България. От вчера, 20 май, те се продават в магазин "Corporide" (София, ул. "Хан Аспарух" 53), както и в бар "Петък" (София, бул. "Васил Левски" 67). Освен това, билети са налични и онлайн за поръчки от цялата страна от www.corporide.com и www.hcspirit.com. След повече от 13 години пауза, през 2009-а групата започна отново активната си дейност заедно с новия си вокалист Rome. Това е едно от малкото участия на SUBLIME в Европа, като заедно с тях ще свирят и добре познатите у нас 63 HIGH. Домакин на концерта ще бъде откритият клуб "Mylos Babilovia", а билетите са с цена 45 лв. До броени дни ще има информация и цени за директен двупосочен транспорт до концерта и обратно, осигурен от организаторите на събитието.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Винни Пух 22.05.2011 22:09:11 отговори + 0 0
@Макгрегър:
До колкото знам са го сменили защото тъй като името Sublime е собственост на Брадли, семейството му ги е заплашило със съд
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.05.2011 11:51:36 отговори + 0 0
Не е тру [2] Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Макгрегър 21.05.2011 17:30:47 отговори + 0 0
Оправете името на бандата - става въпрос за Sublime with Rome. Ясно е, че са замесени двамата живи членове на култовите Sublime, но тъй като самите те от уважение към Bradley Nowell (починалият през 1996 г. фронтмен на бандата) са сменили името си, подобно на късната версия на Queen, то би било удачно и останалите да се съобразят с това.

http://www.sublimewithrome.com/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.05.2011 13:40:02 отговори + 0 0
Не е тру Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".