AMON AMARTH завършиха записите за новия си албум

14 юни 2008, 10:40 ч. 130 / 2 3
пред./следв.
Шведските викинг метъли AMON AMARTH, които влязоха в студио на 1 май, са завършили всички записи за предстоящия си нов албум, който се очаква към края на годината от "Metal Blade Records". Вече тече процесът по миксирането на материала с продуцента Jens Bogren, като по план той трябва да завърши следващата седмица. Както ви съобщихме преди няколко дни, имената на някои от парчетата в предстоящата творба са "Guardians of Asgaard", "Live for the Kill" и "Tattered Banners and Bloody Flags".

още за:

Amon Amarth


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


LinkRage 16.06.2008 13:08:39 отговори + 0 0
ХАхаха, повярвай не е от отклоненията... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.06.2008 08:22:15 отговори + 0 0
ми на какво може да се дължи? психични отклонения? :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LinkRage 14.06.2008 18:31:03 отговори + 0 0
Не ме разбирайте погрешно, но съвсем откровенно си признавам, че имам чувството че всеки месец чета новина за нов албум на Amon Amarth. Дори не съм сигурен на какво се дължи това, но е така деа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".