AMON DIN благодарят на българските фенове

9 сеп 2008, 13:59 ч. 273 / 2 3
пред./следв.
След поредния си концерт у нас, хедлайнъри на който бяха американските детметъли NILE (репортаж), сърбите AMON DIN публикуваха съобщение на своя MySpace-профил, в което четем следното:

   Имахме един ден почивка и се върнахме в Белград, след шоуто в София, България снощи....
   ..............
   След Букурещ пътувахме до лудата СОФИЯ!!! Старият ни приятел Гани от "M.O.E. Music" (организатор на концерта) ни чакаше пред залата, а за пиене бяха приготвени "Каменица" и "Загорка" :) хе-хе-хе-хе. Очакванията ни за шоуто в София бяха доста големи, тъй като свирихме там и миналата година като съпорт на VADER и шоуто беше убийствено... но, този път... наистина НЕ МОЖЕХМЕ да повярваме какво виждаме, след като излязохме на сцената! Това бе ШОК за нас - повече от 800 души в залата подкрепяха AMON DIN. Много пого, куфеене, и шибан олдскуул метъл във въздуха, невероятен отзив. Може би този концерт беше върхът в кариерата ни! Момчетата от GRAVE, NILE и BELPHEGOR не можеха да повярват какво се случва и излязоха на сцената, за да видят какво става, хе-хе.... И това беше просто велико шоу!!! България [страната ни е изписана на кирилица] е НАЙ-ДОБРОТО място за дет/траш концерти!!! Ние НАИСТИНА се надяваме, че ще направим самостоятелен концерт в София възможно най-скоро, тъй като искаме да се върнем и да свирим още веднъж за нашите луди български фенове и приятели!!!
   MERSI България, благодаря България!!!!
   AMON DIN


   (Оригиналното изписване на последните два реда е запазено)

още за:

Amon Din


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


boodoom children 9.09.2008 16:10:27 отговори + 0 0
Евалата и от нас феновете беше дет метъл яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 9.09.2008 14:31:49 отговори + 0 0
тоя път ги пропуснах но като ги гледах на Legacyfest не ме впечатлиха ... все пак евала на тях евала и на феновете дето са ги посрещнали така Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

frost 9.09.2008 14:14:04 отговори + 0 0
още!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".