AMORPHIS и MAYHEM остават хедлайнъри на "Wolf Fest 2022"

23 юни 2021, 11:14 ч. 2056 / 9 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Сложната обстановка, свързана с пандемията от COVID-19 отново наложи отлагането на Wolf Fest – Вълчата пътека за 08-ми 09-ти юли 2022 г.

AMORPHIS и MAYHEM официално потвърдиха участието си като хедлайнери догодина!

Предстои да бъдат потвърдени и другите групи, който ще вземат участие в двата фестивални дни. През последните няколко месеца водим разговори с всички останали банди. Надяваме се да имаме още хубави новини в най-скоро време.
Всички закупени билети и ваучери остават валидни за новите дати на фестивала без допълнителна заверка.

В случай, че някой закупил вече билет не може да присъства на новите дати, може да върне билета си и да получи парите си обратно.

Връщането на пропуските ще бъде възможно от 01.07.2021 г. до 31.07.2021 г.

Процедура за връщане на билети:

Eventim
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

eTickets Mall
Феновете, които са купили билетите от eTicketsMall, трябва да изпратят заявка за анулиране на билети на следния имейл адрес: info@eTicketsMall.com.
В заявката е необходимо да се посочат номерата на билетите, които желаят да бъдат анулирани. Номерът на билета се намира под бар-кода на всеки билет. Сумата за билета ще бъде възстановена по кредитната карта, с която са закупени.

EpayGo и EasyPay
Закупени онлайн билети се възстановяват по банкова сметка, само при заявка от платеца
Необходимо е да посочите триете имена , IBAN и препратите имейла, с който е извършено плащането на tickets@wolfpath-rockfest.com
Закупени на каса билети се възстановяват само на касата, на която е Направена покупката

Ваучери Grabo.bg
Всички закупени ваучери остават валидни и за новите дати на фестивала 08-ми 09-ти юли 2022 г.
При желание да възстановите средствата си от закупен ваучер от Grabo.bg можете да го анулирате в периода 01.07.2021 г. до 31.07.2021 г. Средствата ще бъдат възстановени във виртуалния ви портфейл в Grabo.bg или по изрично искане и след представяне на документ, доказващ плащането, ще бъдат преведени по посочена банкова сметка. Повече информация можете да получите от контролния си панел в Grabo.bg

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 23.06.2021 12:21:43 отговори + 5 0
Чакаме ги! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 23.06.2021 11:36:14 отговори + 6 0
Супер! Дано догодина да може да се проведе феста с читави групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".