AMORPHIS издават лайв DVD/CD

12 фев 2010, 18:55 ч. 308 / 7 5
пред./следв.
AMORPHIS ще издадат новото си концертно DVD/CD "Forging The Land Of Thousand Lakes" в началото на юни. Специалното, лимитирано издание с четири диска ще съдържа две DVD-та и 2 CD-та с концертни записи, документални материали, видеоклипове, снимки и др. материали. Повече подробности ще бъдат разпространени скоро. Заснети са специално шоу на групата в Оулу, Финландия, както и изпълнението им на "Summer Breeze 2009".

още за:

Amorphis


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


halitaan 13.02.2010 11:59:12 отговори + 0 0
Супер новина ! Чакаме с нетърпение : )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bulgarian 13.02.2010 01:56:13 отговори + 0 0
Да, във видеото се вижда и българската агитка на един от концертите ))) А знамето е жесток завършек, горда съм че "аз уших байряка, аз му турих знака ..." (надписът - на фински - гласи: Български фенове на Финландия). Когато бяха в България още през октомври ни разказаха как са ни включили в клипа, той от тогава е монтиран и готов, що го пуснаха чак сега, мистерия ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Z.L.O. 12.02.2010 21:07:27 отговори + 0 0
В новото им видео има БГ знаме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2010 20:10:10 отговори + 0 0
е тва се казва супер новина,това dvd ще е уникално!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 12.02.2010 19:37:12 отговори + 0 0
Еееее,върха !!! Мега яка новина ;-) Това DVD се очаква да е страхотно,айде наздраве на всички ощастливени от хубавата новина ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".