AMORPHIS разкриха заглавието и датата на издаване на новия си албум

16 яну 2013, 21:07 ч. 526 / 6 6
пред./следв.
Гостувалите неколкократно в България финландски метъли AMORPHIS определиха "Circle" за заглавие на 11-ия си студиен албум, който ще излезе на 19 април чрез "Nuclear Blast Records". Продуцирането и миксирането на творбата са поверени на вездесъщия Peter Tagtgren. Авторът на текстовете Pekka Kainulainen описва накратко концепцията на творбата така: "Главният герой е преследван от лоша съдба още от рождението си. Той винаги се е чувствал като изгнаник, който има голям потенциал да се приобщи към обществото. След преживяна криза, в следствие на инцидент, той успява да овладее вътрешните си сили. Изпратен му е наставник от друго време и място. Той получава шанс да вземе живота си в ръце и да промени съдбата си. В миналото на Карелска Финландия той намира своето духовно племе и силата да промени посоката на обречения си живот. Това е история за оцеляване".
AMORPHIS

още за:

Amorphis


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 17.01.2013 10:45:51 отговори + 0 0
Оф, добре, Всезнайко Разбирачов. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 17.01.2013 09:54:25 отговори + 0 0
Групата спря да изненадва през 2006, когато върна ревовете и метъла в музиката си, оттогава правят стабилни и добри албуми и нищо повече, изненадите останаха през 90-те. Дано и този да е добър албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.01.2013 00:17:29 отговори + 0 0
Ееее браво! Ще го чакам с нетърпение. Предполагам, че пак ще ни изненадат с нещо по-различно и същевременно типично за бандата . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 16.01.2013 22:44:30 отговори + 0 0
+1 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 16.01.2013 22:26:24 отговори + 0 0
Нямам никакво съмнение, че и този албум ще сцепи мрака! Това е група, която винаги е правила уникални неща! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.01.2013 21:18:10 отговори + 0 0
Щом е Аморфис, значи е супер яко, а щом Петер Тегтгрен е зад пулта - значи ще е зверско! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".