AMPLIFIER на "Jack Daniel's"-рок сцената на "Spirit of Burgas"

13 юли 2011, 11:13 ч. 253 / 5 2
пред./следв.
AMPLIFIER ще бъдат кохедлайнър на "Jack Daniel's" Рок Арената в последната вечер на фестивала "Spirit of Burgas" – 14 август, заедно с вече обявената Anneke Van Giersbergen, която ще закрие вечерта (поръчай билет онлайн). AMPLIFIER идват в България след съвместни турнета с PORCUPINE TREE и OPETH, а в момента са основен съпорт в европейските концерти на DREAM THEATER. Както вече ви съобщихме, KULTUR SHOCK ще се представят в събота, 13 август, а сега и AMPLIFIER и Anneke Van Giersbergen на 14-и. Очаквайте скоро още подробности и за другите участници на рок-сцената.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Jasta 15.07.2011 11:56:07 отговори + 0 0
Абе кои педали дават отрицателни гласове? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the wave 13.07.2011 13:38:27 отговори + 0 0
супер, там сме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".