Amy Lee: "За първи път от 13 години съм независим изпълнител"

20 мар 2014, 18:50 ч. 330 / 5 5
пред./следв.

   Вокалистката на EVANESCENCE Amy Lee публикува съобщение в "Twitter", в което с радост заявава, че за първи път от 13 години насам е назависим от музикални лейбъли изпълнител. "Исках това да се случи отдавна и сега съм изключително щастлива", допълва певицата. "Сега съм свободна да правя всичко". 

  През януари се появи информация, че Lee съди бившата си звукозаписна компания "Wind-Up Records" за 1,5 млн. неизплатени отчисления от авторски права, като обвинява фирмата и че е саботирала EVANESCENCE чрез нискокачествена промоция. До този момент нито вокалистката, нито "Wind-Up" са коментирали дали това е вярно.

 

още за:

Amy LeeEvanescence


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


николета 29.03.2014 10:21:57 отговори + 0 0
Браво Ем,браво гордост и красота моя.Надявам се скорода дойдеш и да взривиш София.Но моля те нека е с Еванесънс,защото сте незаменими и както азваш ти сте едно необикновено семейство.Знам,че не може да избирате сами къде да отидете но аз си те чакам.А това за бебенцето нека сте всички живи и здрави.Обичам те,ти знеш какво е най-добро за теб и заедно решавате какво е най-добро и важжно за бндата.Обичам ви,вие сте безсмъртни.Ваша Ники. :* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 22.03.2014 10:40:57 отговори + 0 0
Браво, Еймии. :-)
Чакаме да се роди бебето, и да видим нещо като музика, отново, било то с Evanescence или без... стига нейните вокали да са в него, и всичко става магия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTF 20.03.2014 21:12:37 отговори + 0 0
До чукундура' дето е забравил да си изключи Caps Lock-а -- к'о речи??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ьнУнЬимйен 20.03.2014 20:52:23 отговори + 0 0
ХАХАХААААААААААААААА
КОЛКО ПЪТИ ЧЕТОХ ЕДИ КОЯ СИ БГ БАНДА ПОДПИСА ДОГОВОР С ВЕЛИКИЯ ЛЕЙБЪЛ ХАХААААААА....
ПОДПИСАЛИ СТЕ ТАРАТАНЦИ МАЙНА....НЕМА И ДА ПОДПИШЕТЕ,
АМА ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС !
ТЕ ЛОМБАРДО ВИЕ СА ЗА ПАРА - САМЯТ ТОЙ !!! ПА КАМО ЛИ НЕКОЙ БАЛКАНСКИ СУБЕКТ ТРЪГНАЛ ДА СТАВА ИЗВЕСТЕН ПО кАНАЛ 1 И 24 САТА....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К 20.03.2014 19:00:00 отговори + 0 0
Браво, Ейми! Браво, Лий! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".