ANATHEMA анатемосаха "Tangra Mega Rock"

21 ное 2010, 07:26 ч. 1120 / 7 1
пред./следв.
Това не е репортаж от концерта на ANATHEMA. Такъв, за съжаление на нашите читатели, няма да има. Причината е абсолютно тенденциозният отказ на "Tangra Mega Rock" да акредитира за събитието представители на НАЙ-ПОСЕЩАВАНИЯ български сайт за рок и тежка музика "Metal Katehizis". Отказ, под фалшив претекст, при който шефът и собственик на "TMR" г-н Васил Върбанов не смееше дори да сложи собственото си име, а имейлите от кореспонденцията ни бяха подписвани от измислено лице, представляващо имагинерния "Tangra PR Squad" (ще рече човек, че в "TMR" има цял взвод войници само в ПР-отдела :DDD).
   Първи и последен съвет, г-н Върбанов - когато изпращате писма от името на мъртви души, поне не го правете от личния си имейл. Че някак не стои писмо с подател "Васил Върбанов" да бъде подписано от "Ангела Попофф". И сега дано не се опитате да се измъкнете (както винаги с лъжи), че Ангела е ваш служител, който има достъп до личния ви акаунт. Защото нали, ако някой Ваш служител има достъп до пощата Ви, нищо чудно да има достъп и до пазената като зениците на очите Ви статистика колко точно малко хора слушат "ТМР" във всеки един момент...
   Абсолютно нищо не ни пречи да отразим концерт и без акредитация. Правили сме го неведнъж. Вие просто не го заслужавате!!!

   Толкова с обясненията. Повече такива няма да има. Повече и името "Tangra Mega Rock" на страниците на най-популярния и авторитетен рок/метъл сайт в родината ни (по публична и реална, а не измислена, статистика) няма да се появи, освен когато "TMR" хлопне кепенци. Няма да се появяват и никакви новини и/или репортажи за и от концерти на "TMR", което е жалко. Защото, въпреки че е калпаво като медия, "TMR" често прави безспорно качествени събития. И така, въпреки всичките им минали и бъдещи КАЧЕСТВЕНИ концерти, имената "Tangra Mega Rock" и Васил Върбанов заемат почетна позиция в нашия черен списък с бойкотирани организации и личности редом с "Нова музикална агенция", Христо Русанов, Юзбаши и др.

   И това не е всичко - "Metal Katehizis" по никакъв начин няма да отразява, анонсира и рекламира клубни и други малки концерти, на чиито плакати, флаери и др. рекламни материали, присъства логото на "TMR". Независимо дали там има или няма лого на "Metal Katehizis". В тази връзка - приканваме организаторите преди да слагат наше лого на материалите си, да се свържат с нас, за да уточним детайлите.

   В крайна сметка - през следващата година от 70-80 събития с участие на чужди изпълнители ще отразим с 3-4 по-малко. Какво пък? - Други медии и "медии" и без основания като нашите не отразяват далеч по-голямо количество концерти...

   В цялата тази история не липсва и символика. Сайтът за Праведна Музика KATEHIZIS.COM анатемосва "TMR" по повод концерта на ANATHEMA. Амин!

Клонка Брезова, "Metal Katehizis" PR Squad


   И за да не остават читателите ни с грешни впечатления - ще направим едно необходимо допълнение. От обявяването на концерта, до преместването му в зала "България", от "TMR" редовно ни изпращаха своите прес-съобщения, които ние надлежно публикувахме, при това - с висок приоритет. Така "TMR" буквално използваше "Metal Katehizis" и популярността му като безплатна трибуна за реклама на своето събитие. И когато то наближи - в последния момент, отказа акредитации, повтаряме - по измислен повод (ограничения от мениджмънта, каквито може да има за фото, но не и за пишещи журналисти). Това си е чисто байганьовско използвачество, каквото не можем да си позволим да търпим.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Клонка Брезова 21.11.2010 18:05:42 отговори + 0 0
Нека коментиращите настоящата новина по други места да коментират и това:

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".