ANATHEMA излизат в почивка за неопределено време

23 сеп 2020, 09:29 ч. 945 / 3 4
пред./следв.

   Британската алтърнатив/готик/дуум рок/метъл банда ANATHEMA разпространи съобщение, в което се казва, че е взела решение да излезе в почивка за неопределен период от време.

   Музикантите коментират, че в настоящето всички се сблъскваме с непредвидими предизвикателства, които оказват влияние и върху личния, и върху професионалния ни живот. В тези трудни времена събитията не са дали избор на ANATHEMA освен да си вземат почивка за неизвестно време. Групата благодари на феновете за подкрепата през всички години и споделя, че изпитва към тях любов и уважение. Щедростта на почитателите им при отмяната на последното им турне е нещо, което музикантите ще помнят завинати.

 

още за:

Anathema


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


vlady 23.09.2020 18:04:45 отговори + 6 4
Имат нужда от почивка. Вече повече от 15 години не са измислили нищо свястно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 23.09.2020 13:35:47 отговори + 10 3
Трябваше да излезат в почивка още в 2003 г. Че след "A natural disaster" албумите им са абсолютно беззъби. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 23.09.2020 14:29:51 + 9 2
След Hindsight, само Distant Satellites ми харесва. Нека да починат, дано презаредят с по-добри идеи, че се поизчерпаха. Все пак адмирации, някои продължават да се излагат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Милен 23.09.2020 12:19:58 отговори + 5 1
Жалко...Любима банда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".