ANCIENT обявиха работното заглавие на албума на завръщането си

15 мар 2014, 13:08 ч. 310 / 9 1
пред./следв.

   Барабанистът Nick Barker (екс-DIMMU BORGIR/CRADLE OF FILTH) вече е записал ударните партии за дългоочаквания албум на завръщането на легендарните норвежки блекметъли ANCIENT. Предстои да бъдат добавени вокалите с продуцента Jacob Hansen, като в една от песните ще гостува Martyr Lucifer (HORTUS ANIMAE). Планира се мастерирането на материала да бъде извършено през май и дискът да се появи на пазара през есента. Работното заглавие на творбата към момента е "Chapter VII: Back From The Land Of The Dead". Актуалният състав на ANCIENT е Zel - вокали/китари/клавишни, Dhilorz - китари/бас и Nick Barker - ударни.

 

ancient

още за:

Ancient


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


The Antipope 17.03.2014 08:50:13 отговори + 0 0
Прекрасно! Дано (Apha)Zel е използвал последните 10 години, за да се научи да свири най-накрая Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".