Anders Friden (IN FLAMES) коментира във "Фрактура", че все повече губим представата си за реалност

28 яну 2022, 06:45 ч. 923 / 9 3
пред./следв.

   На 30 януари ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на SCORPIONS, HATEBREED, BATTLE BEAST и ABBATH.

   В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Anders Friden (IN FLAMES) и ще бъде припомнено какви истории разказaха KREATOR за българските си фенове. В интервюто фронтменът на шведската метъл банда споделя кога определя един концерт за добър, кое е най-важното, което са научили от сегашния си американски продуцент, и защо един творец трябва да се чувства свободен да изразява себе си. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на THE PINEAPPLE THIEF и репортаж от румънския фестивал "Maximum Rock".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c EXODUS, ще видят как VIO-LENCE правят кавър на DEAD KENNEDYS, класическата песен ще бъде нa MIDNIGHT OIL, в "Exotic" ще бъдат представени BURNING SOUL, a в рубриката "Live Archive" бъдат излъчени архивни кадри от гостуването нa THUNDER в България през 2013 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на DIMMU BORGIR, SIMPLE PLAN, ETERNAL EVIL, BOYCE AVENUE, Matt Heafy & Chuck Billy и COOL DEN също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хектор 29.01.2022 02:47:33 отговори + 1 6
Много са си добре In Flames. Аз лично ги прослушах от Reroute to Remain нататък. Вехтите им албуми преди това не ме кефят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГъзтаГора 28.01.2022 08:23:13 отговори + 10 2
In Flames я загубиха тая представа след Clayman. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Така си е.... 28.01.2022 18:58:41 + 5 0
Абсолютно вярно за жалост....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".