Andreas Kisser: "Max Cavalera е луд и говори каквото си иска"

19 яну 2009, 20:33 ч. 463 / 7 7
пред./следв.
В скорошно интервю за Blistering.com китаристът на SEPULTURA Andreas Kisser разкрива, че в момента групата няма никакъв интерес за реюниън с Max Cavalera и брат му Igor, въпреки че след напускането на последния, приказките и публичните искания за събиране на класическия състав на бандата са нарастнали. По повод раздялата с емблематичния фронтмен, Kisser казва: "...Max е луд, говори безсмислици и може да си променя мнението всеки месец. Това не е за добро и има само една версия на случилото се, ние имаме нашата версия и знаем какво стана. Няма да променяме версията си, нито да изказваме съжаление. Само времето ще покаже. Да се говори е лесно. Можеш да казваш, каквото си искаш, но това, което има значение са действията и способностите ти. Ние правим нашето си, а не приказваме".

   Както знаете, SEPULTURA ще гостуват в България на 6 февруари, а преди това на специалната страница www.sepultura.com.br/alex, след безплатна регистрация, всеки може да участва в гласуване какъв да бъде сетлиста на групата за предстоящото им турне, което започва именно в София.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


xaxa 20.01.2009 19:12:44 отговори + 0 1
първо Макс не е луд а е тъпо копеле ПОД ЧЕХЪЛ. Естествено че ще говори глупости за реюниън - това е интересно а в интереса на хората има пари ... може би дори повече отколкото в последните "творби" на Кавалерите...

А за умника дето разправя по долу какво имат право да свирят и какво не - велик си бате ! ако погледнеш и кой е писал кои текстове и песни ще си легендарен !

иначе ми е малко интересно - те песните си ги знаят ама как ще ги отрепетират с новия барабанюга толкова набързо преди турнето /??
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 20.01.2009 17:16:51 отговори + 0 0
Не съм и никога не съм бил фен нито на Сепултура,нито на Кавалера,но си струва да се отбележи,че гласуването за сетлист е наистина страхотна идея ! Повече групи трябва да го правят .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1860 20.01.2009 10:46:57 отговори + 1 1
Само времето ще покаже...Времето показа,че Сепултура приключиха отдавна.много ми е интересно,как ще определят песните,които да свирят,като те нямат право да свирят почти нищо от преди ROOTS Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

akne_and_komedons 20.01.2009 10:43:38 отговори + 1 1
SEPULTURA 1985-1993!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 19.01.2009 23:08:54 отговори + 1 1
Макс е луд, наистина, но без него някак Сепултура не е това, което беше в периода 1987-1996-а. Факт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Varg Vikernes 19.01.2009 21:55:52 отговори + 1 0
Dude, грешиш за Conspiracy...гледал съм 3-4 пъти SoulFly и два пъти Cavalera Conspiracy и има разлика от земята до небето когато са двамата братя заедно и свирят парчета на Sepultura - просто звученето е размазващо. Братска им работа:-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

whiplash 19.01.2009 20:56:03 отговори + 0 0
ще е яко ако стане реюниън,но истински а негрото да го заебат кавалера конспираси и без тва свирят лайна...ще стане derek conspiracy Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".