Anette Olzon издава втори соло албум през септември, вижте видеото "Parasite"

21 юни 2021, 15:55 ч. 996 / 10 1
пред./следв.

   Бившата вокалистка на NIGHTWISH (още и в THE DARK ELEMENT) Anette Olzon ще издаде втори самостоятелен албум на 10 септември чрез "Frontiers Music".

   Творбата ще носи заглавието "Strong". По-долу може да гледате онлайн видеоклипа към първия сингъл - "Parasite", както и да видите обложката. Материалът е композиран и записан с китариста Magnus Karlsson, който е и продуцент, миксирането е поверено на Jacob Hansen (PRETTY MAIDS, VOLBEAT, THE DARK ELEMENT). На ударните е Anders Kollerfors, бас партиите са записани от Johan Husgafvel. Списъкът с песни е както следва:

01. Bye Bye Bye
02. Sick Of You
03. I Need To Stay
04. Strong
05. Parasite
06. Sad Lullaby
07. Fantastic Fanatic
08. Who Can Save Them
09. Catcher Of My Dreams
10. Hear Them Roar
11. Roll The Dice

 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ingeborg 22.06.2021 12:16:08 отговори + 4 0
В The Dark Element с Yani Liimatainen й се получава наистина добре! Само ако може да не облича тези пенюари и комбинезони, поне за клиповете... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".