Anette Olzon се разделя с "earMUSIC"

29 дек 2014, 18:11 ч. 545 / 6 2
пред./следв.

   Бившата вокалистка на NIGHTWISH Anette Olzon е взела решение да се раздели с "earMUSIC" - лейбъла, който издаде дебютния й самостоятелен албум "Shine". Певицата обяснява решението със слабите продажби на албуми. Тя предпочита да продължи като издава само в електронен формат евентуалните си бъдещи произведения. В скорошна Фейсбук сесия за въпроси и отговори, Olzon казва, че за момента няма нови песни, но ако композира такива няма да са в метъл стилистиката. На въпроса дали би се върнала в NIGHTWISH, тя отговаря, че само ако отношения в бандата са като през 2007-2008 г., но ако са като в момента на изгонването й (есента на 2012 г.) - не би се върнала.

 

anette-olzon-2014-shine

още за:

Anette Olzon


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


аааа 29.12.2014 22:53:50 отговори + 6 1
По-скоро е казала, че няма нужда от него. Иначе мисля, че сайта нищо няма да загуби ако това е последната новина, свързана с тази певица, която така или иначе иска да избяга от праведната стилистика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 29.12.2014 18:46:23 отговори + 10 0
значи лейбъла й е виновен, а не самата тя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".