Ангажиментът на Matt Barlow към PYRAMAZE ще бъде еднократен

21 дек 2007, 14:43 ч. 297 / 9 1
пред./следв.
На свой ред и вокалистът Matt Barlow пусна официално изявление по повод завръщането си в ICED EARTH, както и работата му с датчаните PYRAMAZE. За певеца, предвид и скорошното раждане на втория му син, ще е невъзможно да разделя времето си между постоянните си задължения и двете банди. След участието си в записите за новия албум на PYRAMAZE, Matt ще се оттегли от датската банда и ще се посвети само на ICED EARTH. Макар и с голямо разочарование от PYRAMAZE са проявили разбиране, като са имали възможност да запишат предстоящата си творба с друг вокалист, но са предпочели да се доверят на Matt Barlow, още повече, че и той е имал желание за това.

   Ето и цялото обръщение на Matt:

   Братя и сестри! Уверен съм, че много добре знаете, какво се случва в момента в ICED EARTH и моето изявление като че ли е позакъсняло. Мога само да кажа, че за това има сериозни основания. Миналата седмица след съобщението на Jon Schaffer, жена ми роди втория ни син. Всичко е чудесно, но тези от вас, които са родители, знаят колко е трудно през първите няколко дни. След тези няколко дни, разбрах, че има много неща, които трябва да се решат. Както знаете, семейството винаги е на първо място. Разбира се, Jon знае това и разбира решението ми да се махна от ICED EARTH преди четири години. Съпругата ми и аз искахме да бъдем истинско семейство. Това е главния фактор за напускането ми. Но в същото време семейството ми е и причината да се завърна.
   На първо място, чувствам, че трябва да изразя признателност на приятеля си Michael от PYRAMAZE. Ако не беше неговата настойчива молба да бъда част от тази група, едва ли някога щях да разбера, че ми беше скучно и ми липсваше металното общество. Също така бързо осъзнах, че участието ми в PYRAMAZE не може да продължи повече от един албум. Просто не мога да бъда на много места едновременно. Обсъдихме това с Michael и стигнахме до едно и също мнение. Знам, че бъдещите успехи на PYRAMAZE няма да се основават на инивидуалните участници в групата, а на песните и концертите на бандата, които са наистина страхотни. Ще направя всичко възможно албумът на PYRAMAZE да излезе и ще продължа да подкрепям групата и за напред.
   Позволете ми да премина към темата за раждането. Голяма част от живота ми е свързан с този а на Jon и аз се посветих на създаването на музика, която да радва, до носи гняв, печал и вдъхновение. Сигурно, моята роля в това не е толкова голяма, но винаги съм бил горд с всяка нова песен. Когато с Jon започнахме да обсъждаме бъдещето на ICED EARTH и неговото разбиране за успеха или провала, той изяви желание отново да открие онази страст към творчеството, което прави ICED EARTH толкова обичани от феновете. На пътя ми през последните няколко години се сблъсках с много истории, които още не са разказани. Най-много, от това почуствах желание да бъда част от тези истории. Както казах и по-горе, нямам достатъчно време, когато се занимавам със съмейството си, работата и музиката.
   За кариерата ми и срещата със закона - всичко ще продължи по старому. С Jon ще работим по записите тогава, когато имам време. Както и Jon вече е казвал, концертите ще бъдат по-рядко, но по-грандиозни. Ще направим всичко възможно да се появяваме пред феновете, колкото се може по-често. Jon разбира, че по графика ще трябва да се поработи, на чувства, че така ще бъде по-добре за почитателите ни. Без съмнение, ще ни критикуват. Това вече се случи с мен, когато обсъждах въпроса, че някои хора не харесват полицията.
   Що се касае до музиата – ще давам всичко от себе си, за да стане така, че всичко, което излезе под марката ICED EARTH да бъде по-добро. Това винаги е било моето желание и наистина се вълнувам, че отново ще работя с Jon и останалите от бандата, за да ви дам най-добрия метъл, който е възможен. Ако сте убедени, че това може да се случи и сте готови.... нека да го направим!


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stormcrow 21.12.2007 14:54:29 отговори + 0 0
Така, не може 100 дини под мишница.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".