Angela напуска ARCH ENEMY по свое желание, THE AGONIST решили да се разделят с Alissa

18 мар 2014, 00:46 ч. 654 / 8 8
пред./следв.

   Новината на вчерашния ден безспорно бе изненадващата смяна на Angela Gossow с Alissa White-Gluz зад микрофона на ARCH ENEMY. С нея дойдоха официални изявления и от двете певици, и от групите им, като THE AGONIST анонсираха заместничката на Alissa - гъркинята Vicky Psarakis. От съобщението на Angela става ясно, че лично тя е решила да се оттегли от вокалните задължения и стартира кариера на мениджър, вкл. на ARCH ENEMY. White-Gluz не е имала намерение да се разделя с THE AGONIST, като дори е започнала работа върху материала за следващия им албум. Останалите музиканти обаче са решили да продължат без нея, като не са й дали право на избор. Така Alissa White-Gluz напуска THE AGONIST и занапред ще се изявява единствено с ARCH ENEMY.

 

the agonist



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rock`N`Troll 19.03.2014 09:54:48 отговори + 0 0
Смяната на Анжела с Малвина...ъъъ...Алиса...абе не знам в коя приказка сме попаднали, но цялото това нещо е поредния зле прикрит продукт на фабриката за звуци. В личен план, Arch Enemy така и не успяха да ми допаднат, и винаги съм се чудел какво толкова им намират всички около мен. Дано със синьокоска това се промени. Но може и да "пресолят манджата".
И, въпреки че съм маалко любопитен какво ще се получи от цялата работа, подозирам, че концерта им ще бъде голяма излагация.

Ето, казах си го. Благодаря за вниманието.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

az 19.03.2014 00:56:52 отговори + 0 0
Най-после! БРАВО!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко От Монтана 18.03.2014 21:20:11 отговори + 0 0
И тия ще се усерат като Nightwish като взеха Аnette Оlzon.Това да замениш звяра Angela Gossow с някво напудрено барби е направо безумие.По добре е да се разпаднат или ако искат да продължат да издават албуми и да правят концерти по добре ще да е ако го правят под друго име...Това са просто Фактите метални ми приятели който и малките деца ще видят.Айде сега почвайте да ме овиквате колко съм бил зле и колко не съм разбирал.ARCH ENEMY се превръщат в поредната ПОП група с метал елементи и засукана мадама за вокалитка.Мене В случая ме интересуват 2 неща?
1-во: Новия албум с кой е записан с Angela Gossow или с тази новата?
2-ро:в България с Angela Gossow ли ще бъдат или с тази новата.
Ако Angela Gossow найстина е била бременна (както прочетох тук в една от новините)след бременноста и да се завърне в групата , а до тогава групата я поставям в будна Кома и на апарат за изкуствено подържане на живота.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 18.03.2014 14:21:50 отговори + 1 0
Да викнат Надка да им пее от Гранулом - тъкмо ще посвирят из северозапада! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нинко 18.03.2014 12:34:06 отговори + 0 0
Абе Антон Рекарски за нищо не става и полу празната бутилка от Финалндия до мен може да свири по-добре от него! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Сепултур 18.03.2014 10:57:48 отговори + 0 0
Синьото беше на мода преди 10 години - тая ко се праи? ...на Дани Филт ли, м?! Аре, да си ходи, това не са Arch Enemy! Всички ДО!!! ЛО!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bad Wolf 18.03.2014 07:10:42 отговори + 0 0
И ти не ставаш. Мацката има доста големи възможности и не отстъпва на Анджела по нищо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лошо 18.03.2014 06:22:27 отговори + 0 0
Жалко за Arch Enemy, Алиса не става! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".