Англичаните BUBBLEGUM SCREW ще направят два концерта у нас

12 яну 2008, 15:08 ч. 206 / 5 1
пред./следв.
Агенция "Endless Party" стартира 2008 г. с покана за гостуване на две чужди банди – англичаните BUBBLEGUM SCREW и американците ROCK'N'ROLL SOLDIERS (за чиито шоута вече ви съобщихме). И двете групи идват в България за по два гига – в Пловдив и София.
   Разпределението по дати детайлите за концертите са както следва:
   BUBBLEGUM SCREW ще свирят в клуб "Puzzle" Пловдив на 24 януари с начален час 21:00 и при цени на билетите 8 лв. предварително и 10 лв. на място. Българската съпорт банда ще бъде DAILY NOISE CLUB, както и на следващия ден - 25 януари, когато шоуто на гостите от САЩ ще се проведе в клуб "8th Ball" в София с начален час 21:00 и цена на билетите 10 лв. Стилът на BUBBLEGUM SCREW се описва като "глем пънк".
   Както писахме преди около седмица, ROCK'N'ROLL SOLDIERS ще посетят Пловдив и София, съответно на 1 и 2 февруари. Местата отново са "Puzzle" и "8th Ball", начолото и на двете шоута е от 21:00 ч. Цената за Града на тепетата е 9/11 лв., а за столицата - 12 лв. Само за концерта в Пловдив се продават билети и чрез "Ticketstream". Съпорт на първата дата са GABANA и PUCKS, а на втората - DAILY NOISE CLUB и PUCKS.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ДЖЕЙМС 13.01.2008 09:31:29 отговори + 0 0
Това групи ли са,или така както гледам от постерите-реклама на пътуващ цирк?За кво се борят тея? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".