Angus Young не знае какво ще бъде бъдещето на AC/DC

2 авг 2016, 16:38 ч. 1162 / 10 1
пред./следв.

   Китаристът и един от основателите на австралийските легенди AC/DC  Angus Young даде обширно интервю за списание "Rolling Stone", в което говори за бъдещето на групата, настоящата ситуация около нея и др. теми. Наскоро басистът Cliff Williams вече заяви, че ще се оттегли. Но какво планира Angus още не се знае. Някои от най-важните моменти в интервюто са:

   Axl Rose е искал да пее "забравени" парчета
   Временният заместник на Brian JohnsonAxl Rose от GUNS N' ROSES е попитал останалите музиканти дали могат да изсвирят на концерт отдавна "забравени" песни. Така, по време на изпълненията с него, AC/DC свириха за първи път на живо от 35 години насам "Touch Too Much" например.

   Stevie Young свири точно като Malcolm
   Когато се наложи Malcolm Young да се оттегли от групата през 2014-а, той бе заменен от племеника на двамата братя Stevie Young. Според AngusStevie се справя толкова добре, чо понякога на концерт, когато е зад гърба му, той си мисли, че брат му е на сцената.

   Angus все още не е мислил за бъдещето
   По отношение най-важния въпрос - какво може да се очаква от бандата след края на настоящото ѝ турне, музикантът споделя, че още не знае. Сега всички са фокусирани върху това да довършат турнето. Какво ще правят след това и дали ще има AC/DC в бъдеще на този етап е неизвестно.

   Angus предава съобщения на Malcolm
   Оттеглилият се ритъм китарист Malcolm Young страда от деменция и за него няма никакъв шанс да се върне в групата. Angus казва, че комуникацията с брат му е доста трудна и несигурна. Но той често му предава съобщения и пожелания от феновете, макар да не знае дали Malcolm ги разбира. Но, доколкото е възможно, Malcolm трябва да знае, че има много хора по света, на които липсва.

 

ac/dc



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 3.08.2016 10:30:24 отговори + 2 1
Май е време за заслужена пенсия, те годинките не прощават, знам по себе си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".