"Animato Music" с нов Интернет сайт

23 дек 2008, 11:55 ч. 71 / 2 0
пред./следв.
"Animato Music", лицензиант за България на една от водещите музикални компании в света "EMI Music", както метъл лейбъла "Century Media" и др., се сдоби с нов интернет сайт. На адрес www.animatomusic.com можете да научите най-горещите новини около артистите на компанията и да се информирате за новите заглавия от огромния каталог. Сайтът разполага с аудио и видео секция, а онлайн магазинът му предлага богат избор от над 13 000 лицензни и вносни издания. "Animato Music" представя на българския музикален пазар каталозите на някои от най-успешните музикални лейбъли в света като "Blue Note", "Capitol Records", "EMI", "EMI Classics", "Mute Records", "Parlophone", "Virgin", издава и разпространява албумите на световноизвестни артисти от ранга на DEPECHE MODE, COLDPLAY, Kylie, THE BEATLES, The Beach Boys, IRON MAIDEN, PINK FLOYD, Tom Jones, Tina Turner, Lenny Kravitz, Robbie Williams, Nick Cave & The Bad Seeds, Moby, The Chemical Brothers и др.

още за:

Animato Music
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".